Meteen naar de inhoud

Ik ben er klaar voor

Al zolang als ik me kan herinneren heb ik een drang om te creeren. Als kind droomde ik ervan modeontwerpster te worden en maakte heel provisorisch kleding, gewoon met de hand. Ik tekende wat af in mijn schetsboekje en probeerde met allerhande materialen zoals brooddeeg (!) creatief te zijn. Een logische vervolgstap na de middelbare school was een opleiding in die richting natuurlijk. Het werd Textiele Werkvormen en daar ben ik begonnen me te kunstzinnig te ontplooien. Textiel is al lang niet meer mijn ding, ik ben een echte Paperlover geworden.

Ik sta er mee op en ga er mee naar bed lijkt soms wel eens. Dingen bedenken en maken, het zit altijd in mijn hoofd en als daar soms dagen geen ruimte voor is omdat ik andere bezigheden heb maakt me dat onrustig. Creatief zijn en Denise gaan hand in hand, het is wat ik ben en ik kan niet zonder. Na heel lang wikken en wegen heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt en daarom besloten parttime ondernemer te worden.

Becolorand is eind september ingeschreven bij de KvK en dit heugelijke feit wil ik heel graag samen met jullie vieren! Ik trakteer en geef 2 Herfstboeketjes in een envelop weg. Wil je zo’n leuk herfstboeketje in de brievenbus ontvangen of wil je het naar iemand laten opsturen? Het enige wat je moet doen is hier of op Instagram een reactie achterlaten, verder niks (Ik zou het natuurlijk wel leuk vinden als je me gaat volgen, hier of op Instagram, als je dat nog niet doet, maar nogmaals, niks hoeft!)

Als laatste wil ik nog iets kwijt. Vind je het leuk om met me samen te werken, heb je een goed idee waar we eens over zouden moeten brainstormen wat jou betreft of heb je misschien een toffe opdracht voor me? Neem vooral contact met me op, ik ben er klaar voor!!

 

2 reacties op “Ik ben er klaar voor”

 1. Wat een gaaf nieuws lieve Denise. Gefeliciteerd met deze mooie stap! Dat je de wereld maar mag betoveren en kleurrijk mag vullen met jouw prachtige werk! Wens je veel mooie opdrachten en plezier. En dat herfstboeketje zou ik dolgraag naar mijn mama laten opsturen voor een opsteker in deze verwarrende tijd. Liefs Rosalie

 2. Dag Denise,

  Logische stap lijkt mij met die gouden handen!
  Ik duim dat je vele leuke opdrachten krijgt.
  Het boeketje zou ik willen opsturen naar een goeie vriendin van mij die ik een hart onder de riem wil steken.
  Succes!!!

  Liefs,
  Kaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *