Meteen naar de inhoud

PaperPassionbeurs toegangskaarten winnen?

  • door

 

3 dagen lang heel veel papierplezier in Tilburg. Ga ik je daar zien, dat zou gezellig zijn! Meer info over de beurs kan je hier vinden.

Ook deze keer mag ik gratis toegangskaarten weggeven en wel 2×2 stuks. Laat een reactie achter met wie je zou willen komen en ik maak de winnaars donderdag 12 oktober bekend. Dan heb je ze ruim op tijd in huis voor de allerleukste beurs van het jaar!! Binnenkort vertel ik je meer over de workshops die ik daar zal gaan geven….

(Deze giveaway is gesloten)

 

2 reacties op “PaperPassionbeurs toegangskaarten winnen?”

  1. Ik zou graag samen met mijn man komen, we houden beide erg van hobbyen en zouden het erg leuk vinden om je te ontmoeten en je workshop te volgen die je daar geeft.

Reacties zijn gesloten.