Meteen naar de inhoud

Regenboog veren

  • door

Rainbow feathers

Het zal wel door het komende Paasfeest en voorjaar komen dat ik een vond dat ‘iets met veertjes’ moest gaan doen. Dat is geen straf hoor, want veren knippen van papier is een heel bevredigend werkje. Vooral als ik ze dan in alle kleuren van de regenboog maak word ik helemaal blij!

It must be the upcoming Easter and spring that I thought had to do ‘something with feathers’. And that’s not a punishment, cutting feathers is a very satisfying job. Especially in all colors of the rainbow; it makes me happy!

Rainbow feathers

Rainbow feathers

Rainbow feathers

Rainbow feathers

3 reacties op “Regenboog veren”

  1. Wat gaaf Denise! Ik zou hem meteen opzetten, een dansje doen in de tuin en indianengeluiden maken :)

  2. Haha zie het helemaal voor me Janita…Moet bekennen dat ik de verentooi wel even heb opgezet, maar een foto daarvan maken en plaatsten was me een stap te ver;-)

Reacties zijn gesloten.