Meteen naar de inhoud

Happy Boeket

  • door

Happy bouquet

Toen Pharrel Williams blij was schreef hij de mega hit Happy. Ik ken mensen die de keuken induiken en een geweldige taart gaan bakken. En toen ik blij was na eindelijk eens goed nieuws dat ons weer wat perspectief geeft maakte ik helemaal Happy een boeket bloemen om dit te vieren. Geweldig nieuws dat mijn creativiteit gelijk weer een enorme boost gaf. Wij zijn Happy en dat wil ik met jullie delen!!

Paper flowers bouquet

When Pharrell Williams was happy he wrote his huge hit Happy. I know people who run into the kitchen to bake a delicious cake. And when I was happy after finally some good news for us I was so Happy and made a bouquet flowers to celebrate. Great news that my creativity gave a huge boost. We’re Happy and I want to share this with you !!

Paper flowers bouquet

 

4 reacties op “Happy Boeket”

  1. Wat heerlijk voor jullie Denise! Ik las op IG de aanleiding voor deze uitbundigheid :) een mooie start van 2017! dikke X

  2. Lieve Denise, wat een prachtige bloemen en wat ben ik enorm happy voor jullie!!! Las net het goede nieuws op Instagram! SUPER!!!!
    xx Janina

  3. Goed hé Janina, wij zijn dan ook héél erg blij!! Het leek maar niet te lukken maar via een netwerk een hele leuke werkgever gevonden. Ik ben blij voor hem, eindelijk weer ergens zijn tanden in kunnen zetten.

Reacties zijn gesloten.