Meteen naar de inhoud

Plantenshelfie

  • door

Plantshelfie

Het is het jaar van de kleur Greenery volgens Pantone en om je heen lijkt inderdaad alles groen te kleuren of komt het doordat ik er nu extra op let ;-) Groen is trending, groen is hip en het is een stukje bewustwording van hoe we zouden moeten omgaan met onze planeet.

It is the year of the color Greenery according to Pantone and indeed if you look around there seems to be a lot of green or is it because I pay extra attention;-) Green is trending, green is hip and it’s a bit of awareness of how we have to treat our planet. 

Paper plants

En ook ik ontkom niet aan de groen trend. Voor het eerst sinds jaren weer eens kamerplanten in huis en I like it!! Maar wat ik het allerliefste doe is kamerplantjes maken van papier, klein van formaat en geinspireerd op echte planten. Oneindig lang kan ik daarmee bezig zijn, allerlei dingen uitproberen maar heel vaak belandt zo’n probeerseltje dan toch weer in de prullenbak. Maakt niet uit dat hoort erbij, vallen en opstaan, durven iets af te keuren en streven naar het allerbeste. Dat heb ik dus dan gedaan de afgelopen weken, een plantenshelfie geknipt…

And even I can not avoid this green trend. For the first time in years we have houseplants in our home and I like it!! But what I do like the most is making small size paper plants, inspired by real plants. Trying all sorts of things, quite often it ends into the trash. Dare to disapprove something and strive for the best. So this is what I’ve been doing in recent weeks, made a plantenshelfie…

6 reacties op “Plantenshelfie”

  1. Wat een onwijs leuke kamerplanten heb je geknutseld! Ik kan er ook geen genoeg van krijgen, ik wil er meer en meer en meer in huis. Deze poster is ook echt te leuk, Denise!

  2. Driedubbel WAUW Denise, wat heb je dit knap gedaan. Ik vind het echt prachtig, al die verschillende kleuren groen en planten en oh, die pilea’s echt zo leuk. Ik heb het al eerder gezegd maar jij bent een echte knipkoningin!! X

  3. Heb ik ook Inge! Jaren geen plant in huis maar ben weer helemaal om. Zo leuk om een mooie compositie van planten en potje te maken.

  4. Prachtig Denise! Deze planten zijn echt iets voor mij, want groene vingers heb ik niet zo heel erg. Wat het je het weer supermooi geknipt en gemaakt. Talent!!

Reacties zijn gesloten.