Meteen naar de inhoud

Boswandeling

  • door

Forest walk

Ik mis de bossen. Op de een of andere manier komt het er niet van om eindeloze boswandelingen te gaan maken. Iets wat we voorgaande jaren in deze tijd van het jaar veelvuldig deden is dit jaar nog niet gelukt. Vaak neem ik het me voor maar op het laatste moment verzin ik allerlei uitvluchten, herkenbaar? En waarom??

Na een geweldige Paperpassion beurs met hele fijne ontmoetingen met lieve mensen en een hoofd vol inspiratie lijkt de behoefte groter dan ooit om te ontspannen, zoals ik ook altijd goed kon in de bossen. Maar eerst moest ik deze maken, een boswandeling maar dan op papier.

Paper collage Paper art

I miss the woods. In one way or another, not made any endless walks yet. Something we did often in previous years at this time of the year is not yet succeeded this year. I often make plans but at the last moment I invent all kinds of excuses, recognizable? And why??

After a great PaperPassion fair with very fine encounters with lovely people and a head full of inspiration, the need is greater than ever to relax, as I always did in the woods. But first I had to make this, a forest walk on paper.

Paper collage Paper artdsc_0598_01

 

4 reacties op “Boswandeling”

  1. Leuk, wandelen door een papieren bos. Wat zijn er verschillende mooie groentinten die je hebt gebruikt. Nu lekker maar naar buiten. Alhoewel het nu wel regent. Hopelijk komt er een droge dag. Een lange boswandeling is zo fijn.

  2. Kan het niet meer eens met je zijn Perwin, een boswandeling is zo fijn! Ik ben klaar met mijn werk, dus nu geen smoesjes meer, naar buiten :-))

  3. Wat een heerlijke poster, ik mis ook een goede boswandeling in deze tijd van het jaar. Een boswandeling in de herfst is natuurlijk het beste! :-)

Reacties zijn gesloten.