Meteen naar de inhoud

PaperPassion

  • door

Denk nou niet dat ik op vakantie of zo ben omdat het hier zo stilletjes is… Ik werk me helemaal achterover op dit moment om een super gezellige en kleurrijke workshop/stand aan jullie te kunnen laten zien op PaperPassion. Dit is een nieuwe papierbeurs die eind oktober hier in het zuiden van het land zal neerstrijken; 27-28-29 oktober in de Koepelhal, Tilburg. Ik zal daar 3 dagen lang korte workshops geven, een soort van ‘make en take’ van slingers, bloemen, strikken en veel meer! Snuffel maar eens op de site PaperPassion om een idee te krijgen van al dat leuks.

13709855_265103057200045_5156983898797222096_n

Ennnn, laat ik nou ook een leuke verrassing voor je hebben, een GIVEAWAY! Ik ga 2 vrijkaartjes voor de beurs weggeven. Kom je uit òf in de buurt, heb je zin, laat me dan weten in een commentaar op dit bericht met wie je Paperpassion wilt bezoeken. Volgende week laat ik weten wie ik ook zal gaan zien in Tilburg eind oktober!!

(Deze giveaway is gesloten)

5 reacties op “PaperPassion”

  1. Fijn dat je bij ons (PaperPassion) als standhouder staat! Je maakt prachtige items van papier, een aanwinst! Succes met de laatste loodjes en tot eind oktober! Het wordt vast een hele mooie stand..

  2. Oh wat een leuke give away! Lijkt me keigaaf om het maar op zijn Brabants te zeggen. Leuk om met mijn nichtje te gaan. Ik ben al jaren een papier verslaafde en zij is meer crea op stof en garen gebied. Tijd om haar eens wat meer papier te laten zien en anders kom ik met mijn dochter van 22 die nog altijd lieve en mooie tekeningen voor me maakt ?. Wie er ook wint, ik wens diegene een hele fijne dag toe!

  3. Ik ben heel benieuwd naar deze beurs! En in Tilburg was ik nog nooit geweest, dus ik maak er lekker een ‘dagje’ van :) Een kaartje had ik al… met gratis goodie bag, dus ik ben al helemaal blij. Superleuk ook om jou eens irl te zien!

  4. Wat gezellig dat je de beurs komt bezoeken, eindelijk ontmoeten we elkaar eens in levende lijve!! Heel veel plezier in Tilburg (misschien een aanrader: het Textielmuseum en museum de Pont zijn erg de moeite waard om te bezoeken)

  5. Morgen is het zover Denise, ik hoop dat je ‘alles’ op tijd hebt klaar gekregen en bovenal dat je tevreden bent. Hartstikke leuk voor je dat je dit gaat doen en ik wens je 3 geweldige dagen. Vergeet ook niet te genieten hè?! Hele dikke toi toi en klapzoen.

Reacties zijn gesloten.