Meteen naar de inhoud

Eindelijk…

  • door

Finally…

Eindelijk… had ik tijd, zin en was de temperatuur weer normaal zodat ik dit werk eens kon gaan afmaken. Ik liet jullie hier al zien dat ik een begin had gemaakt, maar het duurde nog eventjes voordat het geheel in elkaar werd gezet en afgewerkt.

Paper wreath succulents plantsFinally … I had the time, meaning and the temperature was back to normal so I could go finish this work. I already gave you a peak here when I started it, but it took a while before the whole was put together and finished.

Paper wreath succulents plants

3 reacties op “Eindelijk…”

  1. zo prachtig! ik krijg altijd meteen zin om weer meer met papier te gaan werken als ik jouw creaties zie… gelukkig komen er weer lange avonden aan :)

  2. Dank je wel Annelies!! Eindeloos geduld heb je nodig ;-) Echt heel moeilijk is het niet, maar zo een, twee, drie is de krans met vetplantjes niet klaar

Reacties zijn gesloten.