Meteen naar de inhoud

Paper lover

  • door

Ik krijg wel eens de vraag of men mijn papierwerk of foto’s mag gebruiken in bladen of websites, dat vind ik het grootste compliment dat je kan krijgen! Deze keer werd ik door een magazine uit de UK benaderd: Papercrafter en ik mailde ze wat foto’s…. Als daar dan ook nog eens de aardigste woorden bij worden geschreven ben ik een blije paper lover!

!cid_9E728A5FB9B44C99875D64AC76635D6C@AplUser1PV7

I get sometimes the question whether one can use my paperwork or pictures in magazines or websites, I think that’s the biggest compliment you can get! This time I was approached by a magazine from the UK: Paper Crafter and I emailed them some pictures …. when they also write the kindest words beside the pictures, I’m a happy paper lover!

issue-98 11

Foto: Papercrafter

4 reacties op “Paper lover”

Reacties zijn gesloten.