Meteen naar de inhoud

As featured in Trend Bible!

  • door

Ken je dat, dat alles tegelijkertijd komt? In dit geval hele leuke dingen! Ik had net het vorige blog gepubliceerd toen ik het volgende (gave) bericht kreeg. Het ging over een foto die ik een tijd geleden maakte van een papiercollage en al eerder geplaatst werd door The House that Lars Built  Nu kreeg ik voor diezelfde afbeelding een aanvraag van het in de UK gevestigde Trend Bible Ze wilde ‘m opnemen in hun nieuwe trendvoorspellingen voor de Kids Lifestyle Spring/summer 2018, hoe cool is dat!! Het trendboek is inmiddels uit en bevat 4 trends; de foto is gebruikt in de Jungle City Mash trend.

Do you recogonize this, all things come at the same time ? In this case, all nice things! I had just published this last blog when I got the following (really cool) message. A photo I made some time ago of a paper collage was already posted by The House That Lars Built  Now I received a request from Trend Bible based in the UK, for the same image. They wanted it include in their new trend predictions for the Kids Lifestyle Spring / summer 2018, how cool is that!! The trend book is out now and includes 4 trends; the picture is used in the Jungle City Mash trend.
As featured in Trend Bible Kids Lifestyle SS18DSC_0413-785x1024

Ik zou zooo graag een kijkje willen nemen in het boek maar dat is helaas nu nog niet mogelijk. Het is zoals mijn contactpersoon schrijft: ‘To protect the highly confidential content of our books, reserved for clients who subscribe’ (prijs van zo’n boek is dan ook 1150,- pond) Wat klinkt dat spannend hé!!  Ik zal nog moeten wachten, tot het boek 1 jaar oud is en er een nieuw trendboek is, dan pas kan ik het inkijken…

I would like to take a look in the book but unfortunately that is not possible for now. According to my contact: ‘To protect the highly confidential content of our books, reserved for clients who subscribe’ (price of a book is 1150, – pound) It sounds so exciting!! I will have to wait, until the book is one year old and there is a new trendbook,  then I can take a look inside …

 

4 reacties op “As featured in Trend Bible!”

Reacties zijn gesloten.