Meteen naar de inhoud

Zonder titel

  • door

Without title

Soms is het heerlijk om vrij te werken. Niks van te voren bedenken, gewoon maar een beetje freewheelen. Toen ik bijna 2 jaar geleden mijn eerste collage maakte knipte ik er op los, niet volgens een bepaald plan.

Sometimes it’s nice just to work freely. No theme things just a little freewheeling. When I started almost two years ago with my first collage there was no plan, just cutting all kind of things.

maskingtape

DSC_0391

Maar waar ik definitief verliefd op ben geworden zijn botanische vormen, wel of niet lijkend maakt me niet zoveel uit. Groen papier krijg ik dan ook bijna niet aangesleept (alhoewel het vreselijk moeilijk is om mooie tinten groen te vinden; iemand misschien een goede tip)

Geinspireerd door deze prachtige foto achtergrond knipte en knipte ik allerlei vormen; in combinatie met ‘echt groen’ maakte ik fijne foto’s.

DSC_0390

But something I definitely fell in love with are botanical forms. I keep buying green paper to realize al kind of botanical projects ( It is very difficult to find paper in green tones so good tips are very welcome)

Inspired by this beautiful photo background I started cutting and combined it with ‘real green’ things for some nice photos.

1 reactie op “Zonder titel”

Reacties zijn gesloten.