Meteen naar de inhoud

Mini Paper Wreaths Wall

  • door

Onlangs zijn wij verhuisd, een verhuizing naar een huisje dat vele malen kleiner is dan waar we vandaan kwamen. Het was mede om die reden een aangrijpende gebeurtenis omdat we veel moesten achterlaten. Samen ga je dan alles onder de loep nemen; waar zijn we aan gehecht, wat willen we perse houden en wat is overbodig.

Recently we have moved to a house that is many times smaller than where we came from. It was partly for that reason a harrowing event because we had to leave much behind. Together we had to make difficult choices; what are we attached to, what do we really want to keep and what is unnecessary.

DSC_0353

In het nieuwe huisje is het leven een stuk compacter, dat is best even omschakelen. Maar wat ben ik blij dat papier mijn ding is, het neemt niet ongelofelijk veel plek in beslag. En zelfs in het werk dat ik nu maak merk ik dat ik een voorkeur heb voor kleine dingen, ook weer makkelijker op te bergen ;-)

In the new house, life is a lot more compact, still have to get used to it. But I am glad that paper is my thing, it does not take much place to store. And even in my work I have a preference for small things, again easier to store;-)

DSC_0353_01

Ik zag deze kleine schattige mini kransjes voorbij komen,  gemaakt van natuurlijke materialen. Kon het niet laten en probeerde van verschillende soorten papier iets soortgelijks te maken, zo ontstond de Mini Paper Wreaths Wall, klein maar fijn!!

I saw these little cute mini wreaths made of natural materials. Could not resist and tried different types of paper to make something similar and see: the Mini Paper Wreaths Wall, small is beautiful!!

DSC_0355

 

2 reacties op “Mini Paper Wreaths Wall”

Reacties zijn gesloten.