Meteen naar de inhoud

Deze week zag ik

  • door

This week I saw

…dat er toch ook wel eens leuke onverwachte dingen gebeuren! Ik kwam op de site van Brittany Watson Jepsen van The House that Lars Built 18 Paper Plant tutorials tegen met eentje van mijzelf ertussen, COOLl!!! Ik ben een groot fan van haar werk, zij is iemand die zo zichzelf is en heerlijk ‘Out of de box’ kan denken. Ik voel me dan ook bijzonder gevleid als zij over mijn werk zegt “Denise Beckand always creates whimsical decorations out of paper. I particularly love these paper plants”  Dank je wel Brittany xxx

… that still nice and unexpected things can happen! I came along the site of Brittany Watson Jepsen of The House That Lars Built 18 Paper Plant tutorials with one of myself, Cooll !!! I’m a big fan of her work, she is such a lovely person and thinks ‘Out of the box’. I feel therefore very flattered when she says about my work, “Denise Beckand always Creates whimsical decorations out of paper. Particularly I love these paper plants”  Thanks Brittany xxx

18-best-paper-plant-tutorials

(Eigenlijk is mijn werk, nr.10 niet echt een DIY maar daar doe ik niet moeilijk over, je kunt het natuurlijk zelf ook proberen te maken ;-) De collage maakte ik voor een Urban Jungle Bloggers thema van vorig jaar Plants & Arts )

(Actually my work, nr.10 is not really a DIY, no problem, you can try to make it yourself ofcourse ;-) The collage I made for an Urban Jungle Bloggers theme of last year’s Plants & Arts )

4 reacties op “Deze week zag ik”

Reacties zijn gesloten.