Meteen naar de inhoud

Red Lips voor Valentijn

  • door

Red Lips for Valentine

Als je mij persoonlijk kent weet je dat ik altijd rode lippenstift draag, ik zal het huis niet verlaten zonder rode lippen. Kan me niet meer herinneren wanneer het is begonnen, waarschijnlijk geinspireerd door mijn moeder die ook een rode lippenstift verslaving had. Het is niet altijd even handig hoor die rode lippen; het glaswerk zit altijd onder, ik moet opletten dat het niet op mijn voortanden zit en als ik een ander kus moet ik altijd even controleren of ik niet iets achterlaat op haar of zijn wang. Het voelt kaal zonder de rode kleur in mijn gezicht, verder gebruik ik overigens nauwelijks make up. Maar die rode lippen hebben ook een betekenis: passie, liefde en hartstocht, echt iets voor Valentijn! Maak een Red lips slinger en stuur ‘m naar je geliefde: heel veel kusjes in een envelop.

red lips garland 2

DSC_0092

DSC_0094

If you know me personally you know I always wear red lipstick, I will not leave the house without red lips. I can not remember when it started, probably inspired by my mother who also had a red lipstick addiction. It is not always that convenient : glassware is always marked with my red lips, I have to be careful that it does not sit on my front teeth and if I kiss someone I always double check if I don’t leave traces behind on her or his cheek. It feels naked without the red color in my face, otherwise I use hardly any make-up. But those red lips also have a meaning: love and passion, so really something for Valentine! Create a Red lips garland and send to your love: a lot of kisses in a envelop.

Je hebt nodig: rood papier A4 formaat, schaar, lijm en een stukje touw.

– knip het vel papier in 3 repen van 10cm. Vouw deze dubbel zodat een reep van 5cm ontstaat en knip deze door de helft. Vouw de 2 geknipte delen dubbel. Herhaal dit, je hebt in totaal 6 gevouwen stuks, maak zoveel als nodig/wilt

– teken op een gevouwen stukje klad papier een mooie (1/2) mond en knip dit uit. Gebruik dit als mal op het rode papier

– let nu op dat je de mond in de hoek en tegen de bovenzijde van het vouwsel legt en knip uit (zie foto) Zorg ervoor dat je de gevouwen bovenzijde niet doorknipt anders kun je de lippen niet meer ophangen

– vouw de lippen open, breng wat lijm aan in de binnenkant en leg het stukje touw erin, vouw en plak dicht

DSC_0088

You need: red A4 paper, scissors, glue and a piece of rope

– Cut the paper into three strips of 10cm. Fold into half to create a strip of 5cm and cut it in half. Fold the two parts in half. Make as much as needed / want

–  draw on a folded piece of scrap paper a pretty (1/2) mouth and cut out. Use this as a template on the red paper

–  Place the template in the corner and against the top of the folded paper and cut (see photo) Make sure you do not cut through the folded top otherwise you can not hang your lips anymore

– open the lips, apply some glue to the inside and put the piece of rope in it, fold and shut

 

Tags:

2 reacties op “Red Lips voor Valentijn”

  1. Die rode lippen passen ook helemaal bij jou.. ;-)
    Enne prachtige slinger, ik houd erg van zoenen dus zo’n ‘gevulde’ envelop is aan mijn wel besteed!

Reacties zijn gesloten.