Meteen naar de inhoud

Een cadeautje

  • door

A gift

Hoe zijn we er ooit op gekomen om elkaar te gaan kussen onder de Mistletoe? Het idee schijnt te zijn ontstaan in Scandinavie, in de tijd van de Druiden. Wanneer vijanden elkaar onder de maretak onmoetten in het bos, moesten ze hun wapens neerleggen en voor een dag een wapenstilstand houden. Daar komt de gewoonte om een takje mistletoe aan het plafond te hangen en elkaar daaronder te kussen dus vandaan, een teken van vriendschap en vrede, een perfecte kerstgedachte in deze tijden van onrust….

Why do we kiss under the mistletoe? The idea is originated in Scandinavia, at the time of the Druids. When enemies met under the mistletoe in the forest, they should lay down their weapons and hold a truce for one day. Here comes the custom to hang mistletoe from the ceiling and kiss each other underneath, a sign of friendship and peace, a perfect Christmas spirit in these times ….

kiss

Met dat verhaal in mijn hoofd maakte ik deze papieren Mistletoe, een cadeautje voor jou. Je kunt ‘m hier gratis downloaden, uitprinten, ophangen, delen op Instagram (#kissingunderthemistletoebecolorand)……en dan kussen XXX

With this story in mind, I made these paper Mistletoe, a small Christmas present for you, which you can download here for free, print, hang, share on Instagram (#kissingunderthemistletoebecolorand)…… and then kiss XXX 

 

3 reacties op “Een cadeautje”

  1. Pingback: Kersttip: cadeautjes uit het PapierAtelier - Happymakersblog

Reacties zijn gesloten.