Meteen naar de inhoud

Het PapierAtelier op Flavourites Live

  • door

PapierAtelier on Flavourites Live

Het is hier op mijn blog misschien een beetje stilletjes de laatste tijd, maar achter de schermen wordt er keihard gewerkt. Ik ga namelijk komende week naar het PapierAtelier dat staat op Flavourites Live om een workshop te geven!! Nu al gieren de zenuwen door mijn lijf maar tegelijkertijd verheug ik me er enorm op.

Ik werd door Monique van der Vlist van Happymakersblog benaderd of ik zin en tijd had en na wat over en weer mailen/brainstormen en telefoontjes kwamen we met deze workshop: Botanische prent knippen.

It’s here a little quiet on my blog lately, but behind the scenes we are working hard. I’m going next week to Flavourites Live to give a workshop in the PapierAtelier!!  Already feeling a little nervous but also looking forward.

I was approached by Monique van der Vlist of HappyMakersBlog if I wanted and had the time, after some back and forth emails /phone calls and brainstorming we came to this workshop: Botanical print

DSC_0042

Heel veel moois is er te beleven met getalenteerde papiermensen: Meet the maker. Dus…..kom je ook, gezellig knippen met mij? Hier vind je alle informatie en kun je je met korting inschrijven. Ik heb er zin in, tot vrijdag!!

So ….. wanna come? Here you’ll find all the information and can register. I’m looking forward, until Friday!!

 

8 reacties op “Het PapierAtelier op Flavourites Live”

  1. Zo leuk Denise! Veel succes met de voorbereidingen en vooral veel plezier! Zo als het er nu uitziet ben ik er helaas niet bij :(

  2. Jeeee Denise, wat super zeg. Hartstikke leuk! Snap je zenuwen hoor maar je gaat doen waar je ontzettend goed in bent, weet zeker dat het helemaal goed gaat komen. X

  3. Pingback: Terugkijken op het PapierAtelier bij Flavourites Live - Happymakersblog

  4. Pingback: Botanische kerstlichtjes | BeColorAnd

Reacties zijn gesloten.