Meteen naar de inhoud

Vleermuizen slinger

  • door

Bats Garland

Heb je dat ook wel eens meegemaakt; vleermuizen die ’s avond rakelings langs je hoofd vliegen? Doodeng en als ik foto’s van deze kleine monsters zie….brrrr! Maar het zijn hele nuttige beestjes die de vele insecten rondom huis eten, dus ik heb me toch maar over mijn angsten heen gezet. Voor Halloween maakte ik deze slinger van papieren vleermuizen, niks eng aan!

Did you ever experienced bats flying at night right round your head? Really Scary, if you see pictures of these little monsters …. brrrr! But they are very useful animals that eat insects, so I put my fears aside. ​​For Halloween I made a Bats garland of paper, nothing to be scared about! 

DSC_0095

DSC_0144

DSC_0094

Je hebt nodig: PDF Bat Garland, zwart papier, schaar, gaatjestang en touw

Zo maak je de slinger: Print de PDF en knip de vleermuis uit. Leg de dubbelgevouwen vleermuis op een dubbel gevouwen vel zwart papier en knip uit zoveel als nodig. Maak in de dubbel gevouwen vleermuis een gaatje op de aangegeven plaats en rijg ze aan een stuk touw.

Make the garland: Print the PDF and cut out the bat. Place the folded bat on a folded sheet of black paper and cut out as much as necessary. Make in the folded bat a hole for the eyes and thread on a piece of string.

 

Tags:

4 reacties op “Vleermuizen slinger”

  1. Te leuk Denise, we hebben er hier verscheidene rondvliegen ;-)
    Ik heb een paar jaar terug een traktatie gemaakt voor Stijn zijn verjaardag. Een vleermuisje op een knijper met een zakje met dropveters, ik vond ze zelf nog het leukst, haha. X

  2. Dat kan ik me wel voorstellen op een boederij! Wij hadden ze ook wel rond het huis alleen deze zomer ineens een stuk minder. Ik vraag me altijd af waar ze overdag slapen…..

  3. Pingback: 11 ideeën om de school gruwelijk eng te versieren - Juf Inger

  4. Pingback: 11 ideeën om de school gruwelijk eng te versieren - Juf Inger

Reacties zijn gesloten.