Meteen naar de inhoud

Kamerplanten van papier

  • door

Paper house plants

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Sestra een uitgeverij van onder andere het magazine THUIS. Ze wilde een speciaal over kamerplanten maken en of ik interesse had om papieren kamerplanten te maken als illustraties bij een artikel geschreven door Judith Baehner. Een super leuke uitdaging, zeker na het Vintage Botanical avontuur. De opdracht was helder; 2 kamerplanten en 2 bladeren, niet een exact kopie maar wel herkenbaar.

Some time ago I was approached by a publisher Sestra from the magazine THUIS. They wanted to make a special about house plants and if I was interested to make paper house plants as illustrations to an article written by Judith Baehner. A super fun challenge, especially after the Vintage Botanical adventure. The commission was clear; two house plants and two leaves, not an exact copy but recognizable.

CJy4jiCW8AAFjNN

Foto: Sestra

Gelukkig werd het eindresultaat enthousiast ontvangen, want het blijft toch wel heel erg spannend zo’n opdracht. In het tijdschrift dat dat je hier kunt bestellen staat ook nog een hele leuke DIY voor een Vingerplant slinger die ik maakte. 

Fortunately, the end result was enthusiastically received, as it still remains very exciting such a task. The magazine you can order here (only available in dutch)

467

Maar het magazine staat vol met nog veel meer leuks: folklore recepten/DIY, vintage etiketten om blikken mee te beplakken en prachtig vellen kadopapier. Zo’n blad waarmee je op een druilige dag op de bank kruipt en de tijd even vergeet. Een aanrader dus en echt niet alleen omdat mijn werk er instaat!

The magazine is packed with much more fun; so curl on a rainy day on the couch and forget the time. Highly recommended and truly not just because my work is in it!

 

5 reacties op “Kamerplanten van papier”

  1. Ik wist niet wat ik moest verwachten, kende het tijdschrift ook niet maar ben aangenaam verrast, een super leuk blad :-)) En héél blij met het eindresultaat van de foto’s van het papierwerk dat ik geleverd heb!

  2. Pingback: Botanische kerstlichtjes | BeColorAnd

Reacties zijn gesloten.