Meteen naar de inhoud

Plants & Arts

  • door

 

Yeah, summer break of the Urban Jungle Bloggers is over and there is a new theme on the blog: Plants & Arts

DSC_0453

Een mooie gelegenheid om m’n orchideeen eens in het zonnetje te zetten. Ik kan me niet herinneren hoe lang ik die al in huis heb, maar als iets een makkelijke plant is is dit het wel. Veel licht, weinig water en zo nu en dan eens de elegante bladeren afstoffen en ze belonen je met de mooiste bloemen die weken lang bloeien.

A great opportunity to put my orchids in the spotlight, I can not remember how long they’ve been in our house. A plant with easy maintenance; lots of light, little water and occasionally dusting the elegant leaves. They will reward you with beautiful flowers that bloom for weeks.

DSC_0448

Geinspireerd door het mooie fuchsia van de bloemen maakte ik een m’n eigen Art; een papierillustratie om ze te belonen voor die trouw door de jaren heen. De plant is misschien niet op zijn mooist maar de bloemen maken een hele hoop goed!

Inspired by the beautiful fuchsia flowers I made my own Art; a paperillustration to reward them for that loyalty through the years. The plant may not be at its best but the flowers are!

DSC_0413

DSC_0419

(Van gekleurd papier knipte ik allerlei bladvormen met daartussen gekleurde bladeren op een rose achtergrond. Hiervan heb ik een foto’s gemaakt en deze laten afdrukken op posterformaat (30x40cm) De poster heb ik gebruikt op de foto’s samen met de oricideen)

(I cut all kinds of leaf shapes of colored paper, placed it on a pink background and made some photo’s of the results. A poster-size print (30x40cm) I used for the pictures along with the oricideen)

Urban Jungle Bloggers is a monthly blog series, hosted by Igor Josifovic (Happy Interior Blog) and Judith de Graaff (JOELIX.com)

 

14 reacties op “Plants & Arts”

  1. Ach misschien toch iets te snel weg gedaan Yvonne, als de mijne niet bloeien zijn het ook geen prachtige planten hoor ;-)

Reacties zijn gesloten.