Love Colour

  • door

Ach, jullie weten het onderhand denk ik wel: ik hou heel erg veel van kleur. Ik zou me een leven zonder kleur niet kunnen voorstellen, kleur doet iets met mij. Dat wil niet zeggen dat mijn kledingkast gevuld is met allerhande kleurrijke kleding en ons huis een kabelbonte villa à la Pippi Langkous is!

I think you know by now: I love color. I could not imagine a life without color, color does something to me. That is not to say that my wardrobe is filled with all kinds of colorful clothes and our house is a excessively colorful house!

rood-1024x767

Nu zou het zomaar kunnen dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt ;-) Als dat zo is ga dan naar het Design Insight interview dat ik onlangs aan Brabantia gaf; je leest daar hoe ik precies over kleur denk, snelle tips voor kleur in je interieur en mijn prognose voor de nieuwe kleurtrend geef.

Maybe I made you curious about my ‘colorthoughts’. If so, go to the Design Insight interview I gave recently at Brabantia; you read all about how I think about color, quick tips for color in your interior and my prognosis for a new color of the year.

 

4 reacties op “Love Colour”

  1. Leuk interview Denise! In je blogposts, mooie papierkunst en ook in dit interview komt naar voren dat je van uitgesproken kleuren houdt. Dat past ook helemaal bij je. Ik was dan ook verbaasd dat je voor je nieuwe mooie logo juist voor pastelkleuren hebt gekozen. Pascale X

  2. Ik hou van alle kleuren Pascal, ook de pastels, ik kan gewoon niet kiezen!! Mijn blogposten zijn altijd al zo kleurrijk, ik dacht laat ik de header een beetje soft houden ;-)

  3. Absoluut, kleur is zo fijn. Mooi interview hoor. Moet zeggen dat ik wel altijd groot fan was van villa Kakelbont maar denk dat het voor de lange duur niet veel rust geeft ;-) Fijne week Denise.

Reacties zijn gesloten.