Meteen naar de inhoud

Zomerbloemen

  • door

Summer flowers

Net als de zon, goudgeel van kleur, zie je op dit moment zonnebloemen overal de kop opsteken en te streven naar een hoogterecord. Vorig jaar maakte ik deze typische zomerbloemen al eens van crepe papier, deze keer vouwde ik bloemen. Maak er veel in verschillende tinten geel voor een zonnig geheel.

Like the sun, golden yellow, you see the sunflowers everywhere arise and go for an all time high. Last year I made this typical summer flowers of crepe paper, this time I folded flowers. Make in different shades of yellow for a sunny scene.

DIY summerflowers

Je hebt nodig : geel en zwart papier, touw, lijm een schaar en pons. Iedere zonnebloem bestaat uit 4 vierkanten velletjes, maakt niet uit welk formaat, als het maar vierkant is.

You’ll need: yellow and black paper, string, glue, scissors and punch. Each sunflower consists of four squares sheets, no matter what format as long as it is square.

Vouw een velletje in een harmonica van 8 delen. Vouw dubbel en knip de bovenzijde in een ‘afgeronde’ pijlpunt. Lijm vast en herhaal dit voor alle vier. Lijm de delen aan elkaar en sluit de laatste met daartussen een dubbel stuk touw. Pons uit zwart papier 2x een bloemhart en lijm aan beide zijde van de bloem.

Fold a sheets in eight equal parts. Fold in half and cut the top ‘rounded’ like a arrow-head. Glue and repeat this for all four. Glue the pieces together and glue in the last open part a double-beaten piece of rope. Make 2 big black rounds with a punch and glue on both sides of the flower.

DSC_0375DSC_0373

Let the sun shine!!

 

5 reacties op “Zomerbloemen”

Reacties zijn gesloten.