Meteen naar de inhoud

Cactus Family give away

  • door

Onlangs maakte ik een Cactus Family papier illustratie als bijdrage voor de Urban Jungle Bloggers. Een ontdekkingsreis voor mezelf naar diversen vormen, maar vooral de structuren van de cactus intrigeerde me. Van dit resultaat maakte ik een foto om te delen op mijn blog en Social media. Het is zo’n leuke foto geworden dat ik er kaarten van liet maken om te versturen of weg te geven.

DSC_0102

En aangezien ik het altijd erg leuk vind om cadeautjes weg te geven ga ik 2 personen blij maken met een exemplaar: een XL kaart van 15cmx21cm, afgeronde hoeken en in een mooie matte uitvoering met envelop. Om op te sturen naar iemand die gek op cactussen is of gewoon om lekker zelf te houden!

DSC_0103

– Dus…..wil je zo’n Cactus Family kaart ontvangen laat dan een reactie achter onder dit bericht.

– Ben je nog geen volger van BeColorAnd volg mijn blog dan via Bloglovin.

– Ben je wel al een volger deel deze give away dan op Twitter, Facebook of Instagram met #cactusfamilygiveaway

– Volgende week trek ik de 2 winnaars

(Deze give away is gesloten!)

(Sorry, this give away is only for Dutch readers!)

 

5 reacties op “Cactus Family give away”

  1. Wat een toffe cactussen!
    Aangezien ik geen groene vingers heb en zelfs cactussen dood kan laten gaan, zouden deze natuurlijk helemaal geweldig zijn :)
    Groetjes,
    Joyce

Reacties zijn gesloten.