Vintage Botanical

  • door

De met de hand geknipte Botanica kaarten die sinds kort te koop zijn in mijn shop zijn niet zomaar ontstaan. Het zijn eigenlijk de kleine zusje van deze grote broer; de eerste op Botanica geïnspireerde illustraties die ik maakte. Het is een soort van Vintage poster met diversen blad en bloemfiguren. Alles hand geknipt en losjes geïnspireerd op bestaande bladeren en bloemen die voorkomen in de natuur. Ik noem hem vanaf nu Vintage Botanical

DSC_0577DSC_0571DSC_0575DSC_0574DSC_0572DSC_0573

Foto’s: BeColorAnd

*Vintage Botanical

The hand cut Botanical cards I made recently which are for sale in my shop are actually the little sisters of this big brother; the first of Botanical inspired illustrations I made. It is a kind of vintage poster with various leaf and flower figures. All hand cut and loosely inspired by real leaves and flowers that occur in nature. I call him Vintage Botanical*