Meteen naar de inhoud

Vintage Botanical

  • door

De met de hand geknipte Botanica kaarten die sinds kort te koop zijn in mijn shop zijn niet zomaar ontstaan. Het zijn eigenlijk de kleine zusje van deze grote broer; de eerste op Botanica geïnspireerde illustraties die ik maakte. Het is een soort van Vintage poster met diversen blad en bloemfiguren. Alles hand geknipt en losjes geïnspireerd op bestaande bladeren en bloemen die voorkomen in de natuur. Ik noem hem vanaf nu Vintage Botanical

DSC_0577DSC_0571DSC_0575DSC_0574DSC_0572DSC_0573

Foto’s: BeColorAnd

*Vintage Botanical

The hand cut Botanical cards I made recently which are for sale in my shop are actually the little sisters of this big brother; the first of Botanical inspired illustrations I made. It is a kind of vintage poster with various leaf and flower figures. All hand cut and loosely inspired by real leaves and flowers that occur in nature. I call him Vintage Botanical*

 

10 reacties op “Vintage Botanical”

  1. Prachtig gemaakt Denise! Ik wist niet dat je een shop had. Je maakt echt ontzettend mooie dingen. Ware knipkunst. Pascale X

  2. Ik ben fan van al je werk, maar deze serie spreekt me enorm aan! de kaarten die ik bestelde waren bedoeld om te versturen, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen dus hou ik ze lekker zelf ;)

  3. Ik doe wel eens maatwerk opdrachten, zodoende is de ‘shop’ ontstaan. Enkele stuks, geen grote oplages; het is allemaal handwerk!

  4. Pingback: Hot or Not? Tropical Leafy Botanicals Are This Summer's DIY Trend! | Trend Inside

  5. Pingback: Las mejores manualidades para hacer en otoño

Reacties zijn gesloten.