Meteen naar de inhoud

De cactus familie

  • door

Dat deze papiercollage een bijdrage voor de Urban Jungle Bloggers zou kunnen worden bedacht ik me tijdens het knippen. Waar ik alleen over twijfelde; zij promoten echt groen in huis en op blogs, dit zijn cactussen zoals je misschien al gezien hebt van papier! Een echte cactus familie heb ik ook in huis, maar je kent me: ik leef in een papieren werkelijkheid! Zeg het maar: groen genoeg?

cactus family 2

Foto: BeColorAnd

Het leek me eens leuk te onderzoeken of ik door het papier zodanig te bewerken met sneden, inkepingen, gaten prikken en kartels de structuur van de cactus kon nabootsen. Het is een stekelige familie geworden…

 

*The cactus family

This paper collage could be a contribution to the Urban Jungle Bloggers occurred to me during cutting. But I had doubts; they promote genuine green at home and on blogs, these cacti which you might have seen are made of paper! A real cactus family I also have at home, but you know me: I live in a paper reality! You tell me: green Enough?

I challenged myself  to investigate if I could make a cactus out of paper. I tried paper cuts, puncturing holes and cartels to mimic the structure of the cactus. It has become a prickly family …

 

14 reacties op “De cactus familie”

  1. Dank je wel Marieke! Ik ben bezig met een print van de collage dus hou mijn blog in de gaten…..een giveaway is op komst ;-)

  2. What a fun and cool cactus family. And yes, green enough (especially since you have real cacti as well:-)). Great contribution!

  3. Wat gaaf gedaan Denise, en knap dat je het stekelige effect zo mooi bereikt hebt, weer topwerk van de paperqueen! Fijne dag, x

  4. Oh echt waar, geen cactuslover?! Het zijn zo’n makkelijke planten, verbaas me iedere keer weer dat ze met zo weinig zorg er zo prachtig bij staan;-)

  5. Hhahahaa ik keur ’t ook helemaal goed hoor ;) Hartstikke mooi geknipt! Maakt me nog nieuwsgieriger naar je èchte cacti. Dankjewel voor je cactus family, Denise!

  6. Goed gelukt! Misschien ook iets voor mij, want ik krijg met gemak de sterkste ‘echte’ cactus binnen de kortste keren om het leven ;)

Reacties zijn gesloten.