De cactus familie

  • door

Dat deze papiercollage een bijdrage voor de Urban Jungle Bloggers zou kunnen worden bedacht ik me tijdens het knippen. Waar ik alleen over twijfelde; zij promoten echt groen in huis en op blogs, dit zijn cactussen zoals je misschien al gezien hebt van papier! Een echte cactus familie heb ik ook in huis, maar je kent me: ik leef in een papieren werkelijkheid! Zeg het maar: groen genoeg?

cactus family 2

Foto: BeColorAnd

Het leek me eens leuk te onderzoeken of ik door het papier zodanig te bewerken met sneden, inkepingen, gaten prikken en kartels de structuur van de cactus kon nabootsen. Het is een stekelige familie geworden…

 

*The cactus family

This paper collage could be a contribution to the Urban Jungle Bloggers occurred to me during cutting. But I had doubts; they promote genuine green at home and on blogs, these cacti which you might have seen are made of paper! A real cactus family I also have at home, but you know me: I live in a paper reality! You tell me: green Enough?

I challenged myself  to investigate if I could make a cactus out of paper. I tried paper cuts, puncturing holes and cartels to mimic the structure of the cactus. It has become a prickly family …