Meteen naar de inhoud

BeColorAnd likes Matisse

  • door

Vorig jaar schreef ik al eens over de knipkunst van Matisse. En over het feit dat er toen in de Tate gallery in London een hele mooie expositie van dit geweldige werk was. Niet wetende dat diezelfde expositie een rondreis maakt en goed nieuws: nu ook in Amsterdam is! Tot 21 augustus te bewonderen in het Stedelijk museum. Ik ga in ieder geval….. en liet me voor het maandthema The cuttings of Matisse van The difference of 25 helemaal gaan in een papiercollage.

becolorand likes Matisse 1

DSC_0373

 

*BeColorAnd likes Matisse

Last year, I wrote about the paper art of Matisse. At that time the Tate Gallery in London organized a beautiful exhibition of his work. Not knowing that the same exhibition is currently traveling and good news: now also in Amsterdam! Until August 21 on display at het Stedelijk museum. I’m going ….. and made for the monthly theme: The cuttings of Matisse of The difference of 25 a paper collage inspired by his beautiful art.*

 

4 reacties op “BeColorAnd likes Matisse”

Reacties zijn gesloten.