Meteen naar de inhoud

Valentijns Winactie

  • door

Misschien heb je deze foto inmiddels al voorbij zien komen, op Instagram of Twitter, of misschien hang jij er zelf tussen?! Als je vorige week op showUP 2015 bent geweest heb je hem in ieder geval live gezien: de inspiratiemuur van het PapierAtelier, met het thema Valentijn.

BloomInspiration

Foto: HappyMakersBlog

Monique van HappyMakersBlog.com deed een tijdje geleden een oproep voor Valentijns Artwork waarbij de mooiste inzendingen een plekje zouden krijgen tijdens showUP op een speciale Valentijnsmuur. Wat en wie er op die muren zouden komen was nog niet duidelijk, dus des te groter was de verrassing toen ik foto voorbij zag komen; de papiercollage hing ertussen!

LOVE IS IN THE AIR 4

Foto: BeColorAnd

Geweldig bedankt Monique voor een plekje op deze wel heel bijzondere muur met zoveel getalenteerde Artmakers!!

Maar nu over de Valentijns Winactie die mede mogelijk is gemaakt door Monique van HappyMakersBlog.com en puntgaafdrukwerk.nl : Ik mag een A3 print(!) weggeven van deze papiercollage Love is in the Air…. Dus als je op Valentijnsdag deze print zou willen ontvangen om jezelf te verwennen óf om je lief te verrassen, laat dan een reactie achter onder dit bericht. Dat is het enige wat je moet doen, dinsdagavond (10/2) trek ik een winnaar!

(De Valentijns Winactie is gesloten)

 

*Valentines Giveaway

Maybe you’ve seen already the photo on Instagram or Twitter?! Or If you’ve been last week at Showup 2015 you’ve seen it live: the inspiration wall of the Papier Atelier, themed Valentine.

Monique of HappyMakersBlog.com did a while ago a call for Valentine Artwork, the best entries would get a spot during Showup on a special Valentine Wall. What and who would come on the wall was not clear, and therefore the greater was the surprise when I saw pictures of my papercollage on it!!

Thanks Monique for a spot on this very special wall with so many talented Artmakers!!*

(The giveaway is only for Dutch residents!)

 

10 reacties op “Valentijns Winactie”

  1. nou, ik ben heeeel zielig en heb nog nooit Valentijnspost gehad… terwijl ik toch echt hartstikke lief ben ;)

  2. Pingback: Valentijnskaarten vol 'Liefs & Loves' - Happymakersblog

  3. Dit jaar valt Valentijnsdag gelijk met Carnaval en zullen we daardoor weinig tijd hebben voor een romantische avond…
    Deze mooie papiercollage zou erg welkom zijn om toch een beetje ‘Love in the air’ te krijgen!!!

  4. Hij is zo leuk én erg toepasselijk; al bijna 10 jaar onafgebroken hotel de botel :D. Dus hij zou prima passen hier bij ons aan de muur!

Reacties zijn gesloten.