Meteen naar de inhoud

Een stukje over mij

  • door

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Magdalena Franco met hele lieve woorden, complimenten en of ik een interview wilde doen voor haar site Unleashcreative.com.au  Ik, een interview? Ja hoor dat wil ik wel; over mijn creativiteit vertellen!! Dus na wat over en weer gemaild te hebben kreeg ik een Q&A. Lees hier een stukje over mij.

Foto: BeColorAnd

Foto: That’s me….in front of my moodboard

PS. O ja, ze vroeg ook of ik, als in de buurt was (Australie!) zin had om workshops te geven…..zou dat niet geweldig zijn?!

 

*A little bit about me

A while ago I received an email from Magdalena Franco with sweet words, compliments and if I wanted to do an interview for her site Unleashcreative.com.au. Me, an interview? Yes of course; talking about my creativity!! Read here a little about me.*

7 reacties op “Een stukje over mij”

  1. Prachtig interview hoor Denise, en een hele leuke foto van jou. Super als er zo interesse in jouw werk en creativiteit wordt getoond!

Reacties zijn gesloten.