Hartjes vouwen

  • door

Mijn liefde voor het vouwen van papier begon met bootjes en hartjes. Later probeerde ik vele andere origami vormen, maar het vouwen van de hartjes blijft een van mijn favorieten.

Aangezien het binnenkort weer Valentijn is dacht ik; laat ik voor de hartjes een tutorial maken. Moeilijk is het niet, je moet het gewoon even weten. Kijk op Moodkids.nl voor de fototutorial met beschrijving.

Foto: BeColorAnd

Foto: BeColorAnd

 

*Folding hearts

My love for folding paper began with boats and hearts. I tried many different Origami forms, but folding hearts remains one of my favorites.

Since it’s Valentine’s Day again soon, I thought I’d share these hearts and make a tutorial. It’s not difficult, you just have to know how. Take a look at Moodkids.nl for a picture tutorial with description.*