Meteen naar de inhoud

Hartjes vouwen

  • door

Mijn liefde voor het vouwen van papier begon met bootjes en hartjes. Later probeerde ik vele andere origami vormen, maar het vouwen van de hartjes blijft een van mijn favorieten.

Aangezien het binnenkort weer Valentijn is dacht ik; laat ik voor de hartjes een tutorial maken. Moeilijk is het niet, je moet het gewoon even weten. Kijk op Moodkids.nl voor de fototutorial met beschrijving.

Foto: BeColorAnd

Foto: BeColorAnd

 

*Folding hearts

My love for folding paper began with boats and hearts. I tried many different Origami forms, but folding hearts remains one of my favorites.

Since it’s Valentine’s Day again soon, I thought I’d share these hearts and make a tutorial. It’s not difficult, you just have to know how. Take a look at Moodkids.nl for a picture tutorial with description.*

 

5 reacties op “Hartjes vouwen”

  1. Moet je doen, het vouwen van papier werkt heel erg ontspannend en geeft voldoening; van een plat vouwblaadje iets ruimtelijks maken :-)

  2. Dit is ook heel leuk op een mooi ingepakt cadeau, wordt het nog feestelijker van! Ik ga het ook proberen (ben hier niet zo goed in, vroeg al niet)

  3. Ik hoop dat de fototutorial met beschrijving duidelijk is, anders hoor ik het wel! Je kunt aan de achterzijde van het hartje een lintje/bandje doorheen rijgen en zo inderdaad op een cadeautje of envelop vastbinden.

Reacties zijn gesloten.