Preview PaperCloud Christmas magazine

Onlangs viel een dikke envelop in de bus, het PaperCloud Christmas magazine en ik had meteen zwaar de Kerst DIY kriebels te pakken. Dit magazine is samengesteld door Denksport ( ja, die van de puzzels) en ik mag er een review van doen!  PaperCloud Christmas magazine zit vol leuke papier DIY’s, maar ook puzzels, zoek de verschillen, kleurplaten, mooie pakpapiertjes en menukaarten. Kortom, een heerlijk boek voor Paperlovers.

Een preview wil ik jullie niet onthouden van dit super leuke blad. Dit om je alvast lekker te maken én de belofte van een giveaway van het magazine als ik strakjes de review en verschillende kerstknutsels heb gemaakt. Dus houd dit blog in de gaten….wordt zeker vervolgd!!

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door Denksport

2 gedachten over “Preview PaperCloud Christmas magazine

  1. Gertrud Prins

    Een knutselboek voor de denkers.. 😉 Grappig zeg, wist niet dat Denksport ook zulke magazines uitgaf. Hebben ze aan jou een hele goede voor een review! X

  2. Denise Bericht auteur

    Had ik ook Gertrud, ‘Denksport’ die van de puzzels! Maar het is een heel verrassend leuk Papierboek geworden voor klein en groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *