Als alles samen komt….

When everything comes together ….

Onlangs vond ik een twitteraccount waar alles samen komt voor mij; de liefde voor kleurpaletten en de film. Foto’s uit bekende maar ook voor mij onbekende films en daaronder zorgvuldig gekozen kleuren. Volg ze op Twitter of Instagram en je krijgt je dagelijkse portie kleurvitamines, het zal een glimlach op je gezicht toveren ik verzeker je!!

Just recently I discovered a twitteraccount where everything comes together for me; the love for color palettes and the movie. Photos of well-known but also unknown films and carefully selected colors. Follow them on Twitter or Instagram and get your daily serving colorvitamines, it will give you a smile on your face I assure you !! 

1.Shutter Island  2. The Shawshank Redemption  3.The Dark Knight

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *